Фирмата е създадена през 1996г и от тогава специализира в производството на декоративни изделия от бетон. Ако имате нужда от екстериорна декорация за Вашите сгради, качествена и стилна градинска или паркова декорация, ако се нуждаете от стилен дизайн за Вашия хотел или ресторант, ако искате да вдъхнете красота в ежедневието си – ние сме Вашият логичен избор. Изящната изработка на нашите декоративни колони, балюстри, статуи, кашпи, фигури на животни и пр. заедно с качеството и здравината на продуктите ни гарантира стил и естетическа наслада за цял живот.

Нашите предимства

За изминалите години ние се превърнахме в един от лидерите в бранша на българския пазар. Множеството български и чуждестранни клиенти, които спечелихме през годините, са най- голямата ни гордост, и – в същото време – най- яркото доказателство за предимствата на продуктите и услугите, които предлагаме.

Нашата философия

Нашият стремеж винаги е бил да отговаряме точно на потребностите на клиентите си, защото вярваме, че няма по- добра реклама за една фирма от доволните и клиенти. Фактът, че десетки хотели, паркове, градини, вили, ресторанти и заведения са се доверили на нас само заради препоръките на други наши клиенти е достатъчно доказателство, че най- добрата реклама са клиентите. Затова качеството на продуктите ни, прецизното изпълнение и точността в отношенията ни с всички клиенти и партньори са се превърнали в наша фирмена философия